Meditation

Meditation betyder, at blive bekendt med, blive opmærksom på, få bevidsthed / lys på. Bevidsthed på hvad?

Ved at lære mig selv at kende – ved jeg også hvad jeg mest er, og kommer fra. Hvis jeg kan ‘gå ud af en tilstand’ kan jeg også ‘gå ind i en tilstand’ uden at blive fanget. Når jeg vågner, vågner jeg fra en tilstand, ind i en ny tilstand.

At blive bekendt med, vi kan tage udgangspunkt i modeller for at kunne svare på det, chakramodellen, kunne være en måde at tilgå spørgsmålet, hvad er det jeg kan blive bekendt med.

De 7 chakraer er energicentrerer i kroppen, hvor vores livsenergi flyder igennem, de kan være blokerede, og derved stopper store dele af energien i det blokerede chakra, og skaber grundlag for en orientering et fokus i livsoplevelsen. Den dæmon som er tilknyttet det blokerede chakra, får næring og skaberkraft af den blokerede livsenergi vi bevidst eller tit ubevidst giver den. denne energiomstændighed manifesterer sig på det fysiske plan som f.eks. penge, så for eksemplets skyld, kan du prøve at spørge dig selv, hvilke ’udbetalinger’ udgifter du har i den fysiske verden på baggrund af skyld eller frygt:

Dæmonerne er ROD: frygt, HARA: skyld, SOLAR PLEXUS: skam, HJERTE: sorg, HALS: løgn, 3.ØJE: illusion, KRONE: tilknytning. (disse energier / dæmoner, afholder os fra at opleve, hvad vi virkelig er, hvad vores naturlige tilstand er)

Ved at blive bekendt med disse energiomstændigheder, og friheden energirigdommen i ikke at fodre disse dæmoner, kan vi genvinde tillid / forbindelse til den evighed vi er en del af, som vi kan føle os adskilt fra i den jordiske oplevelse, den oplevelse af adskillelse, som har givet grobund for at vi har givet os hen til en dæmon, da den har givet vores ego en grund til at dannes og eksisterer, et ego der nu vil forsøge at beskytte os mod omverden som hele tiden optræder / skabes af den dæmon vi fodre mest, således danser egoet og dæmonen igennem livet, i en afhængigheds symbiose, medmindre vi bliver opmærksom på, får bevidsthed på netop den dans, og bryder den. Rækker ud efter evigheden, kærligheden vi kommer af, og som vi alle indeholder, intet kan leve eller holdes i live uden den.

”Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate” C. G. Jung

UNIO MYSTIKA, at vi alle sættes fri i bevidstheden om, og kendskabet til vores ophav.
Temaer for meditation og måske afledt terapi, kan således være dæmonerne, så et besøg ind i eks. frygten, mærke den og hvad der afstedkommer af det, også mærke det som ikke har frygt, ikke kan eller kender til frygt, besøge og mærke det, øge kendskabet til det, lærer at være med de dele af en selv som har dannet afhængighed af / til frygten, som har dannet eksistentielle bånd med frygten, som vil dø uden frygt, og lade de dele dø (få mindre eller, sluttelig ingen livsenergi/skaberenergi) og lade dem hvile i fred.

”Det som gemmer sig i mørket, har ingen autenticitet selv, det lever af den energi vi giver det, kun kærligheden er evig.” Livet / Bo

Et skalerer bart eksempel (body, soul & mind) på bevidsthedsniveauer og overlevering af skygger (dæmoner), eller helhed og kærlighed, som konstant er til stede. Når vi som børn kommer ind i denne verden, denne oplevelse, ’hjælper’ vores forældre os med at være i verden, eller i den del af oplevelsen de her lært ’fået lov til at kende’ som børn accepterer vi deres oplevelse (deres sandhed) og deres bevidste og ubevidste overlevering af den. Med mindre at vores egen erkendelse eller erindring, energi gennem- strømning – det vi transcenderer, er stærk og af en anden retning, så opstår der en tidlig dissociation (sjæleflugt, nedbrud af eget energifelt), en mistillid til livet(kærligheden). Afledningen heraf bliver vores tilstand i verden, er vi formet til at opleve via tilsidesættelsen af os selv, af vores bevidsthed, ved at lærer regler og begrænsningerne – ved at overtage vores forældres, autoritetens sandhed. Deres forståelse, det som etableres ved magt for, at de kan gå ’uforstyrret’ statisk med deres retning / verdenssyn igennem deres livsoplevelse. Eller lære vi via kærligheden til det unikke individs oplevelse, at vi alle er fra, og med det samme ophav, og derfor lytter vi til, og værdsætter løfter / lader os løfte af vores medmennesker vores næste, i det vi møder os selv i dem, og formes af dem, og de – og verden via os.

Hjem » Blog » Meditation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *