Energi fartøjet : Torus, Aura – kroppen

Et intakt og balanceret energifelt, en komplet aura (torus), alle 7 chakraer og dermed alle 10(12) sefiroterne (energipunkter.) herunder er chakradæmonerne i balance, og under selvbevidsthedens opmærksomhed. Dette stadie er et uforstyrret og ikke forstyrrende – en kærlig, healende, selvstændig og selvskabende tilstand.

En ukomplet aura hvor f.eks. rod chakraet er blokeret af frygt og dermed en mistillid til egen krop, sandsynligvis på baggrund af individets manglende selvopretholdende færdigheder, og en uopmærksomhed på kroppen. Da individet mangler denne balance i selvet, søges manglerne i andre eller i systemer, og resulterer i afhængighed og frygt- forsvarsreaktioner (egoet) hos individet hvis de udfordres bevidst, og eller ubevidst med manglerne.

komplet
ukomplet

Åbninger i energifeltet eller auraen, gør individet til et muligt ’fartøj’ for andres energi ’ønsker og behov’ Andre som har en overeksponeret energi i det spektre (chakra) som mangler hos den enkelte (grundformer: overlevelse, seksualitet, selvbestemmelse, kærlighed, kommunikation, intuition, bevidsthed). På den baggrund tiltrækker eller frastøder vi hinanden, modsætninger mødes. Er det et etisk, tillidsfuldt og frisættende møde, kan det(spejlingen) nære og løfte os, højne / udvikle vores energifelt / spektre af lys. løftes vi ikke, bliver det et afhængigheds- forhold, som fastholder os, eller degenererer os.

Ved at vi bekræfter hinandens mangler, eller bevidst udnytter dem, et sådan forhold vil også være medskabende at de omstændigheder som har skabt det. Hvor den ene side af ’ligningen’ bevidst eller ubevidst ikke ønsker, at den anden vokser- og bliver selvstændig og stærk, da afhængighedsforholdet da vil opløses, og ’den anden’ dermed blive eksponeret for- og med sine egne mangler, dermed miste sin ego-værdi / selvforståelse. sandsynligvis fordi vedkomne ikke kender – ikke er blevet spejlet i kærlighed, og sandhed, og den tillid som skabes ved at løfte en anden, og ved at vedkende sig sin ufuldstændighed.

Ved at arbejde med selvudvikling og selvindsigt, bliver vi i stand til at træffe bevidste valg, og bliver medskabere af en verden som vi ønsker at leve i. Vi bliver i stand til at manifesterer vores højeste på jorden. Vores højeste er det ideal vi bevidst eller ubevidst besidder. Ved at forholde os til os selv, forstår vi andre og kan se dem for det de er, ser deres aura, deres stadie, og løfte dem, og lade dem løfte os. For sammen at skabe et højere udgangspunkt for det næste nu, så vores højeste og verden mødes i centeret, via din gerning (adfærd).

De 3 ‘bestanddele’ i tid og rum

Energien arbejder begge veje, så uden et højeste orienteret opad, vil det også være muligt at skabe i en nedadgående energi, ved kun at se det som andre har skabt på jorden, og lade det være det højeste og den største forklaring eller fortælling. Og dermed begrænse din egen skabelse, til det udgangspunkt.

Dette er nemt gjort ved at gemme sit fænomenale selv væk, at gøre hvad andre siger, selvom det opleves forkert, og ved at tro på historien om at du som individ ikke har særlig værdi, og at du ikke er en del af en større helhed. En tro på at vi er tilfældige fartøjer/skibe, uden forbindelse til vandet.

Blokeres din energi kan du ikke bidrage til skabelsen af dit højeste, dit energi flow blokeres ved at blokerer, fastholde dine chakraer via frygt, skyld, skam, sorg, løgn, illusion, tilknytning. Og ved at du villigt placerer dig, så du ikke er orienteret mod din sandhed, det gode i dig, og at du ikke handler i overensstemmelse med den smukkeste gerning som du har adgang til, den smukkeste gerning du kan orkestrere.

Hjem » Blog » Energi fartøjet : Torus, Aura – kroppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *