Tree of life (Yggdrasil)

Denne ’figur’ er min perception/læring udlægning, symbolerne for energierne som indgår i det, kan og er blevet brugt og bruges til at udlæse livets omstændigheder, og til at manipulerer og skabe dem.

Dette via mystikerskolerne og deres traditioner, østens visdom, herunder læren om chakraerne, i Tarot-traditionen, Kabbala og astrologi mfl. Og i nutidig – politik, videnskab, psykologi og propaganda / tech / media.

Det er vores lyskrop / energikrop / fartøj, og universets omstændighed, vejen til og forbi krone chakraet. Til Mikro- og makrokosmos og Kosmos – alt i altet. Energiflowet i the unified field, i parallel- quantum multiverserne, skaberen i skabelsen.

Fra Himmel til Jord, fra Ånd til krop, fra mulighed(alt) til manifest. Det er muligt via manipulation at flytte dig alle veje op og ned – højre og venstre.

Dette afføder dualisme -> fysiske(manifesterede), fysiologiske, psykosomatiske, konsekvenser ved at være – blive trukket væk fra dit nu / center, din balance, dit hjerte Gud(kærligheden) dit højere selv.

Grundlæggende symbolgrundlag – din skabelsesorientering

Himmelen > Jorden, fra Ånd til krop via troen på vores fælles kærlige ophav, og friheden til at være os selv – at vi alle ønsker en sand, kærlig og smuk oplevelse i dette liv. Troen på dette ophav på at vi hver især, er her som et vidnesbyrd for i og med dette ophav, og ønsker at ære det.

Og er derfor nysgerrige på at pleje, og passe hinanden så vi hver især kan folde vores kærlighed ud, og skabe mening for hinanden og transcenderer / søge vores ophavs kærlige intention. Dette ved at søge og finde svar i krop, sjæl og i bevidstheden om ånden, ved at lade spire og blomstre. Den forbindelse helbreder og healer os.

Ved at kende sit højere selv- og udvide kendskabet til det, lever vi videre i det, livet bliver en tilstand, en omstændighed, en rejse. Hvor glæden over at skulle vende hjem igen bliver overskyggende, sammen med glæden over at møde andre ’rejsende’ som husker samme udgangspunkt, som forstærker dit minde og du deres, andre som kan trække dele af det højere ind i denne oplevelse, og give dig lyst til at forlænge din rejse, at blive i oplevelsen, og skabe sammen med dem. (Dharma)

Jorden > Himmelen – manifest af afgrænsning, manipulation ved at overbevise kroppen (reptilhjernen) via frygt, skyld og eller skam, og sjælen (pattedyr / limbiske hjernen, følelserne) via sorg og løgn, og forstanden (det refleksive selv, neocortex, menneskehjernen) via illusion og tilknytning, det leder os væk fra os selv – vores Gud (vores højeste).

Denne retning smedes i mistro/utro til vores ophav, både i jordisk og åndelig forstand. Så en forståelse / illusion skabes – at den som besidder mest magt på Jorden – over kroppen, over det som kan måles og vejes (købes) han / hun bestemmer, og har lov til det, på den baggrund. ’Illuminerede’ / Darwinistisk ”survival of the strongest” troen på historien om amøben, som kravler på land.

Troen på- og dyrkelse af kroppen (10 Malchus), og fastholdelsen i den, ved at eliminerer enhver oplevelse større end kroppens manifest. Ved at fodre og fastholde den illusion.

Den frakobling fra sjæl og ånd, gør os syge. Med denne tro skabes fortvivlelse, desperation og underkastelse for kødet, for hvis kroppen dør, så dør du – døren til dødssynderne (selvdestruktion) åbnes, i en dans med djævlen (Karma) Tree of life, er bygget op at treenigheder for hvert niveau, svarende til krop, sjæl og hjernen(sind). Hver treenighed forbinder opad og nedad.

Hver treenighed har en retning mod højre, maskulin komponent (adskillelse, orden) og en retning mod venstre feminin komponent (samhør, kaos), og en konsekvens komponent, handlingen – produktet af deres balance (lige delt forening, est). Forenes de tre komponenter (Pater, Filius, Spiritus) / energier, som er tilgængelig for den enkelte, på sit bevidsthedsniveau, så løftes oplevelsen / omstændigheden / energien / bevidstheden op til første komponent i næste niveau den næste treenighed.

Dette kan opnås momentalt, også kollektivt (eks. via kroppen – sex dans, sjælen – hjerte møder, sind – bevidsthedsåbning DMT), men forankres i individet via bevidstheden, i gerningen = Filius, i Gud, med Gud, for Gud.

Dette er sammenfaldende med chakra-åbninger (dæmon frigørelse) på tilsvarende niveau. Jeg vil lade det være op til dig herfra at søge op gennem træet, hvis du ønsker det. Jeg er ikke, og ingen før mig – så hvidt jeg ved har været i stand til at overlevere ’figuren’ i sin helhed på skrift den skal leves og erfares, udforskes i hver vores oplevelse. Min tro og egen oplevelse er at målet er ’Unio Mystica’.

Hvis vi virkelig ville iagttage os selv, ville vi blive bevidste om vores spændinger og vaner.

Hvis vi blev bevidste om vores spændinger og vaner. ville vi give slip og slappe af.

Hvis vi ville give slip og slappe af, ville vi blive bevidst om vores sansninger.

Hvis vi blev bevidst om vores sansninger, ville vi modtage indtryk.

Hvis vi modtog indtryk, ville vi vågne op til øjeblikket.

Hvis vi vågnede op til øjeblikket, ville vi opleve virkeligheden.

Hvis vi oplevede virkeligheden, ville vi se, at vi ikke er vores personlighed.

Hvis vi så, at vi ikke er vores personlighed, ville vi huske os selv.

Hvis vi huskede os selv, ville vi give slip på vores frygt og tilknytning.

Hvis vi gav slip på vores frygt og tilknytning, ville vi blive berørt af Gud.

Hvis vi blev berørt af Gud, ville vi søge forening med Gud.

Hvis vi søgte forening med Gud, ville vores vilje være identisk med Guds vilje.

Hvis vores vilje var identisk med Guds vilje, ville vi blive forvandlet.

Hvis vi blev forvandlet, ville verden blive forvandlet.

Hvis vi blev forvandlet, ville verden blive forvandlet.

Hvis verden blev forvandlet, ville alt vende tilbage til Gud.

https://www.fromreformationtoreformation.com/post/revelation-2-7-the-tree-of-life

Hjem » Blog » Tree of life (Yggdrasil)
https://blog.upon.dk/2023/02/01/naar-systemer-bliver-mekaniske-og-mennesket-slipper-deltagelsen-og-ansvaret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *