Synkronicitet

Synkronicitet og din skabelse, oplever jeg er forbundet gennem tro. Den energi forholder sig ikke til ondt eller godt, den kanaliserer ’åbner dine receptorer (dig)’ for den viden / information som er tilgængelige i det ubevidste og fælles ubevidste i det bevidsthedsniveau, i det lys-bånd, den frekvens, de vibrationer, den Aeon du befinder dig i, den samordner, information og oplevelser, befolker din verden efter dine ’ønsker/behov’, accelerere din tro, og bekræfte dit fokus, fokuserer din skaberenergi.

Din etik og dit bevidsthedsniveau (Aeon) er afgørende for, hvilke kreative energier du har adgang til. Om den orkestrer dine skygger, puster liv i dine dæmoner, eller lader dig danse med stjernerne. Du er mediet, prismet hvor energien kan balanceres og orienteres / koncentreres mod forandringen, oplevelsen, tilblivelsen, skabelsen.

Synkronicitet, kan opleves som gentagelse – din opmærksomhed, på tilfældighedens, ikke tilfældighed. Sjælens belønningssystem, vidnet om din skaberkraft. Er skaberenergiens spejl, den energi vi sender via vores adfærd (tanker, følelser, handlinger) vores ubalance, den reflekteres. Så et simpelt eksempel, hvis vi lyver og manipulerer, møder vi løgne og manipulation, i vores verden. Vi bliver mødt med vores egne værdier, med vores orientering, mødt med vores balance eller det modsatte, og indskrænkes af den. Det vi bidrager med bevidst, og ubevidst får vi mere af, det er vi medskabere af. Tesen: En angstfuldt indiansk shaman, kan via sit mørke sin frygt, have skabt Europa og den hvide mand.               

”Et øje for et øje gør hele verden blind”   Mahatma Gandhi

“Slå følge med dem der søger sandheden, og vær på vagt overfor dem der mener de har fundet den.”   Jens Martin Knudsen

”Det du kan unde andre, er det du skal modtage i dette nu, eller det næste”

”Vi kan se en sten, vi ved ikke hvordan den ser ud, eller opleves af andre. Den kan ligge i vejen for os alle, alle ser den ikke som en forhindring.” Vores perception, det vi er receptorer for, det som opleves og materialiseres i vores verdener, er ikke nødvendigvis det samme, trods samme placering. Noget ses og opleves kun på/fra bestemte bevidsthedsniveauer (Aeons), og i nogen grad ved at bevidst at åbne vores neurologiske filter. Eller, vi kan opleve stenen som andre, ved at låne deres fokus og forklaring. ”Det som er, er det du tror, du ved.” ”hvis ikke vi kender den klare – rene tone, kan vi ikke kende en falsk, eller forvrænget – en ufuldstændig tone.”

”Hvis du kun forstår at bruge en hammer, og- eller kun sælger eller ejer søm, er det besnærende, eller magtforanstaltende, at se- eller præsenterer, alle forhindringer, forceret ved brugen af søm.” Livet / Bo

”Det er spændende at blive nysgerrige sammen med et barn, og tale med stjernerne.” At blive opmærksom på andres perception, og den viden og visdom, de kan dele, og måske deler via deres kreativitet og indsigt, deres forbindelse til vores fælles ’livserfaring’ viden og visdom. 

Troen er bevidstheden, erfaringen af eksistensen af det, som ér, efter alt andet er kollapset, det som er tilbage efter et ragnarok hvor selv guderne dør, det vi er forbundet igennem, det vi kommer af og ér, og genopstår i/til, lever videre i, med den tro / orientering som vi forlod, den sidste oplevelse – det sidste nu med.

Hjem » Blog » Synkronicitet
https://blog.upon.dk/2023/02/01/naar-systemer-bliver-mekaniske-og-mennesket-slipper-deltagelsen-og-ansvaret/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *