Vibration, frekvens & resonans

Vibration, frekvens & resonans – har individet åbninger / adgange som ikke kan rummes (konceptualiserings kapacitet) i den interne og eksterne ’kultur’- forståelse, risikerer de at blive marginaliseret, igen intern og ekstern – dette medfører en mulig eksistenskrise (Ragnarok), en sjæleflugt.et brist af/i ’fartøjet’ ikke at kunne være i sig selv, med sig selv (psykose) disintegration.

Et Ragnarok hvor Surt vil komme ridende fra Muspelheim over Bifrost med sin hær. Bifrost vil splintres, og din adgang til de andre verdener (kompetencer) vil blive tabt. Han vil angribe dit højeste selv i Asgård. Surt og Loke – det uægte ikke inkluderede, din undertrykte mørkeenergi, som du barmhjertigt eller ubevidst har ladet bo i dig, vil sammen med sit yngel Fenrisulven, Midgårdsormen og Hel dræbe din visdom (Frigg moderen, Odin faderen).

Ikke engang dine gode minder, gode gerninger (delpersoner, yngre udgaver som har båret dig frem) udvalgt af Valkyrierne, din hær af dine faldne krigere (Einherjar) i Valhaller vil kunne rede dig fra destruktionen. Efter ragnarok vil alt være ødelagt, eller næsten – kun et håb, en kvinde og en mand vil overleve.  Liv, som er navnet på kvinden, og hendes mand, Livtraser (livslængsel), og de vil rejse sig som en Fønix, fra asken, tilblivelsen af noget nyt fra noget gammelt.

Det ’gamle’ som overlever er bl.a. Odins søn, Balder(sat fri fra underverden, som genopstår) og Tors børn. De lever videre i mindet om dét som var, hvor det gamle bortfalder og dør, ofres(selvudvikling) som en plante der vokser, det som tjener livet, består resten dør. Forhåbentlig vil det være med en erindring om ’vejen’ dét som var(tidligere bevidste, inkluderede bevidsthedsniveauer), og dermed have mulighed for at skabe noget bedre.

En mulighed for foreningen af det maskuline (Pater) og det feminine (Spiritus) i skabelsen af det nye (Filius). Som Jungs tanker om selvet, hvor anima det kvindelige i manden, og animus det mandlige i kvinden, udvikles og erkendes og bliver til selvforståelse, egen- kærlighed, ligevægt, tillid som en ny helhed kan opstå fra. Denne historie er det enkelte individs historie og menneskelighedens historie(Luke 5:36-39), og vores fastholdelse, hvis ikke vi lære af dét som var, at lade det gamle og udtjente dø, men tager den gamle visdom med i det nye. Selvudvikling er verdensudvikling. (John 15)  

Hjem » Blog » Vibration, frekvens & resonans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *