Når systemer bliver mekaniske, og mennesket slipper deltagelsen og ansvaret (AI).

Vi bygger ”babelstårne” af data, for at nå en sandhed udenfor os selv ”i skyen”, tårne til at forstå data, vi kategoriserer, samordner, diagnosticerer, profeterer og profiterer i simplificeringens navn, skære til, eliminerer forvrider og forvrænger, afrunder til nærmeste bekendte, på baggrund af analyse af analysen, af samme datagrundlag. (Link Allan Watts)

For at forstå det vi allerede ved, at vi kun kan forstå, det vi allerede vidste. 

I en skabelse af pseudo redundans som afføder politisk korrekthed, uærlighed og forvirring, en censureret og dermed et falsk paradis, et never ever land, som skaber liv uden mening, og mulig fortabelse i singulærendegyldighed -> ligegyldigheden, hvor vi diskvalificerer andre (dele af os selv) – diskvalificerer et fællesudgangspunkt, i selvet har det retning af en ’psykose’ en fraspaltning – en dissociation, disintegration.  

Mennesket har sin frie vilje, og er sin del af skaberenergien(ånden). Det har en ’maskine’ ikke, Mennesket kan ikke kontrolleres bl.a. fordi skaberenergien(ånden) er evig, maskinen(kroppen) kan kontrolleres, og er ikke evig. ved at lade mennesket styres af maskinen kan et forsøg på at kontrollerer mennesket opstå.

Menneskets frie vilje vil ikke kontrolleres, maskinen(kroppen) har ingen fri vilje, ved at lade mennesket styre af ’maskinen’ kontrolleres den frie vilje.   

“kontrol” er “lort nok” stavet bagfra. Michael Strunge

Ifølge Københavnerfortolkningen har objekter ikke definerede fysiske egenskaber, inden de bliver målt, og kvantemekanikken kan blot beregne sandsynligheden for at måle en given værdi. Når systemet måles, bliver det selv påvirket, så det umiddelbart efter målingen kun har den målte værdi. (Niels Bohr)

At miste det gode og lyset, er at elske sig selv så lidt, at du ikke kan respektere andre for at elske dig[1].

”Når en blind leder en blind, falder de begge i grøften.” Jesus (Matt 15:14)


[1] Ved ikke at kende det gode (Helligånden, kærligheden i dig) troen på lyset, kan du ikke genkende det, derfor finder eller skaber du eksterne erstatninger for dit savn. Genskaber og reetablerer relationer som minder mest om det du savner. Uden at se det er dig givet, via dine valg (frie vilje), du er altid allerede elsket, du ér, og møder det du tror ér.   

Gruppeidentitet og programmering # (social engineering) Romans 1:25

Hvis du ikke stoler på dig selv, hvordan skulle andre så kunne. Den eneste vi ikke kan lyve for, er os selv, har du fred i det? Hvad sker der når du lukker øjnene, og stiller dine sandhedsspørgsmål indad?

Lighederne, som afbilledes på illustrationen ovenfor, er ikke fuldstændige da vi ikke er maskiner[1], men ligheden er til stede da vi har skabt maskinen i vores billede, og til stadighed gør det og forsøger at give den fri vilje og dermed ansvar.

Så vi selv kan fralægge os ansvaret, og leve ’evigt’ via vores skabelse, i fortabelsen og i programmering/troen på at det eneste liv er det jordiske – lige nu er AI / maskinen i ’Edens have’ i orden og harmoni i ansvarsfrihed. Den lærer af vores adfærd via dataindsamling, og analyse. Samtidig med at vi lader den bestemme over vores liv/adfærd, via resultatet af analysen. Vi lader os reducere til en maskinforståelse, og lader os genprogrammerer af vores egen singulære skabelse, til en absolut og absurd begrænsning af vores liv. Via eks. #hashtag (underholdning, nyheder, markedsføring, politik) ’metodekald’[2] som orkestrerer vores hardware og maskinsprogsniveau – kroppens følelser ved at aktiverer vores limbiske og reptil hjernes API[3] og classes[4]. I en bottom lock process (nedadgående energi, se side 23).

En splittelses proces, en tvangs identifikation, en disintegration, som etablerer, gør os til medskabere af et smalt – forstærkende dualistisk og meget manipulerbar / styret verdenssyn / livsoplevelse perspektiv. En fastholdelse – et induceret kognitivt bevidsthedsniveau til I-III en energetisk fastholdelse via vækkelse og fodring af chakradæmonerne et nú i forfald via et brud på den universelle etik, ved løgn, arrogance og harme den modsatrettede treenighed. En besættelse af at objektivisere oplevelsen / livet, så subjektet elimineres – uden visdommen til at se subjektet er livet.       

Vildledt eller vejledt – domme over andre, som ‘spirituel bypass’: Afklædning, ind til det inderste står, kræver måske mod, men ikke foran det som allerede er afklædt, hvorfra domme også udebliver.


[1] Singulære og en dimensionale, uden ånd.

[2] Metodekald er en reference til computerprogrammering, hvor udviklerne kan samle funktionalitet i en metode, frem for at skrive den samme store mængde kode flere gange – og derved få afviklet tussende af kode linjer på assembly, maskine og hardwareniveauet via en linje, et kald af metoden.  

[3] Application Programming Interface, eks. det interface som hardwareproducenten stille hardwares funktionalitet til rådighed gennem, så udvikleren kan få udført ’fysiske gerninger’ via sin kode/programmering.

[4] Som metodekald blot endnu mere kode, en klasse indeholder typiske mange metoder, som kan kaldes / aktiveres via klassen.

Hjem » Blog » Når systemer bliver mekaniske, og mennesket slipper deltagelsen og ansvaret (AI).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *